Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Dobrze Zarobic Gdy Mamy Dobry Komputer

aLowPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chcę dziś wam przedstawic plan którego używam i zarabiam na nim bardzo dobrze, wiec zaczynamy.

Im więcej kont załatwimy tym lepiej. Wiec tak, potrzebujemy minimum 2 konta z lvl 20-25 lvl eq średnie tzn +4/+6

Jedno konto to musi byc woj mental, wszystko pakujemy w silne ciało a reszta po 1.

Drugie konto to obojętna profesja ale najlepiej chyba będzie wojo body z aura na M czy tam 16 lub 15

Reszta kont może miec nawet 1 lvl i teraz pozostaje pytanie co z nimi robimy? Otóż każde z kont stawiamy w mieście na EasyMetin i ustawiamy by zbierał odlegle przedmioty, postacie rozkładamy po rynku aby nam zgarniały itemy wyrzucone przez ludzi (najlepiej jest je zostawic w nocy bo ludzie szpanują przed kolegami i wyrzucają pod siebie itemy a w tym czasie nasz bot robi ,,chyc" i mamy itema)

Teraz druga częśc czyli objaśnienie co robimy z tymi postaciami z 20+, wiec tak woja body wysyłamy na dłuższy czas na dzikusy a mianowicie te grubaski z których dropi kawałki klejnotu ;) przez kolo 1 noc mi uzbierało 15 kawałków na czym zarobiłem około 4,5kk.

Nadszedł czas na woja, wiec dajemy mu dośc dużo potów po czym wysyłamy go do lochu małp i zostawiamy by expił, po nocy mamy kolo 20 medali (mi dropnal 16) po sellnieciu tego na jakiś starszych servach mamy ok. 5kk wiec nawet nieźle.

Już mamy troche kaski na jakiegoś riba +8/9 czy koziki. itemy które dropnie dodatkowo sellamy u handlary i wychodzi z tego ze 100k (zawsze mamy na poty).

Jeśli dołączymy do tego fishbota to mamy naprawdę niezła sumkę na sellaniu małży czy samych rybek.

Teraz parę słów o tych postaciach w M1 (pamiętajcie wystawiac je na kanał handlowy gdzie jest dużo ludzi!) Nie zarobimy na tym koniecznie za dużo ale jeśli będziemy mieli tyle szczęścia co ja to na pewno się wzbogacicie. Bo ja zgarnąłem wczoraj fms +9 :)

Jesli poradnik się podobał to liczę na + :)

Jest to połączenie prau sposobów a w efekcie mamy niezły combo :)

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Kiedys Ktos Juz Opisywal ten sposob no ale niech bedzie i + dla autora za "robote"....

Hmm nie sądzę ewentualnie mogłeś widziec sposób ze zbieraniem itemów z rynku bo ja też gdzieś o tym słyszałem.

sygnaturkalow.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...